MAGEN VOKSER:

Marula 33 dager
33 dager "på vei"
12/9: Skrulla er i kjempeform! Var på lang tur i skogen i dag med Shavano jentene - hun holder seg i trygg nærhet til meg eller Hanne (langt unna Jambo med andre ord ;O) ), men tasser rundt og kooooser seg i deilig høstvær. Hjemme ligger hun stort sett på sofa'n eller i senga si - puster og snorker! Mat er plutselig blitt en favoritt i Marulas liv! Hun som tidligere kunne la være å spise ett måltid eller to, kaster seg nå over maten sin, og kan ikke få godbiter fort nok! (når jeg tenker meg om vet jeg om flere som var sånn i graviditeten sin ;O) ). 28 dager til nå, så er mye gjort!


41 dager "på vei"
20/9: ...og Marula spiser og koser seg :O). Har ikke sett maken til matlyst! Magen begynner å bli stor, men hun er i fin, fin form - like bli og glad som alltid. Turene blir korte om dagen, ikke 2 timers i skauen lenger - men bare vent! Vi kommer sterkere tilbake!


47 dager "på vei"
26/9: Vi har gått en fin tur på jordet rett bak huset vårt - Marula koser seg i eget tempo - matlysten er like god!!


56 dager "på vei"
4/10: ..og en ny liten tur på jordet. Det holder det nå, Marula er - som dere ser, stor!! Dagene går stort sett ut på å ligge i sofa'n, spise litt, sove mye, og tisse - rett som det er ;O). Det "bjukter" og romsterer fælt inni magen, så tipper det begynner å bli trangt der.